Lunch & Connect

Het beste officiële netwerkmoment tijdens New Music Conference? Lunch & Connect! Lunch voor iedereen die de conferentie bijwoont en samengesteld met de grootste zorg door het conferentieteam.

Componisten, muzikanten, managers, platenmaatschappij-eigenaren, mediaprofessionals, journalisten en festivalorganisatoren ontmoeten elkaar in een toegewijde (lunch)omgeving.
Je kunt een plek voor dit matchmaking-programma bemachtigen door vooraf een Lunch & Connect-ticket te kopen (lunch is inbegrepen).

Lunch & Connect-tickets zijn uitverkocht.
Ben je geïnteresseerd? Informeer dan tijdens de dag bij onze infobalie of er nog een plek beschikbaar is.

Met Lunch & Connect streeft New Music Conference naar waardevolle en blijvende contacten tussen componisten, uitvoerende musici en andere professionals uit de muziekindustrie. Om dit te bereiken, begeleidt het Lunch & Connect-team een aantal gesprekken tussen geselecteerde professionals tijdens de lunch. Het contact en de selectie worden met de grootste zorg en naar beste weten en overtuiging van ons team uitgevoerd. Bij een overaanbod aan Lunch & Connect-aanvragen kunnen we echter niet garanderen dat elke gewenste professional beschikbaar zal zijn.