About

November Music, een jaarlijks festival in Den Bosch, is baanbrekend in zijn programmering en ondersteuning van nieuw compositietalent. Daarom ondersteunt BumaStemra, de auteursrechtenorganisatie voor muziek in Nederland, dit festival. Sinds 2019 presenteren November Music en BumaStemra op de laatste vrijdag van het 10-daagse festival samen de New Music Conference.

Sinds de oprichting in 1993 heeft November Music zich bewezen als een waardevol evenement voor muziekprofessionals die werkzaam zijn over de hele wereld in verschillende genres en disciplines. Het festival toont de nieuwste muzikale ontwikkelingen waardoor makers en componisten zich laten inspireren door hedendaagse gecomponeerde muziek, jazz, nieuwe wereldmuziek, muziektheater, visuele muziek, elektronica & soundscapes en geluidsinstallaties.

Als je professioneel werkzaam bent in de muziek en je thuis voelt bij het programma van November Music, kun je je kennis en ervaring delen tijdens de New Music Conference. Het is de ideale setting om een internationale professionele netwerk op te bouwen, online in de webapp en in gesprek met andere deelnemers. Of in de officiële, met zorg begeleide matchmaking-sessies.