Wissel inspiratie uit op
New Music Conference

14 November 2024

Met plezier kondigen we de zesde editie van New Music Conference aan. Op donderdag 14 november komen we wederom bijeen in Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch om te luisteren, te spreken, te presenteren en elkaar (beter) te leren kennen. Met een volle dag in het hart van festival November Music vieren we de creativiteit en bezien we de ontwikkelingen en de vraagstukken die de Nieuwe Muziek kenmerken.

Terugblik NMC 2023

Maya Fridman at NMC 2023De vijfde editie van New Music Conference vond plaats op donderdag 9 november in cultureel centrum Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch. Het programma van de vijfde editie van New Music Conference bestond uit interviews, panels, de pitch en een optreden. Kijk terug op NMC 2023 via een selectie foto’s.

Winnaar New Composers Pitch

Pedro Latas van het Koninklijk Conservatorium Den Haag was dit jaar de winnaar van de New Composers Pitch. Gefeliciteerd! Op de foto wordt hij vergezeld door de jury.

NMC Magazine

Tijdens New Music Conference 2023 gingen Anne La Berge en Co de Kloet een uur lang de diepte in met de componisten Kika Sprangers, Andrea Voets en Simon Steen-Andersen. Van alle drie was werk te horen tijdens November Music. Hun openhartige gesprekken over hun inspiratie, hun werkwijze en over de valkuilen die ze op hun pad vinden staan nu in het Magazine-gedeelte van onze website, inclusief de gebruikte beeldfragmenten.

(fotos Claudia Hansen)